Морквяні сирники
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Морквяні сирники

Морквяні сирники - поживна і в той же час дуже корисна страва. Крім цього виграшні переваги цього рецепта - простота і мінімум часу на приготування. Корисність його основних інгредієнтів: кисломолочного сиру і моркви ні в кого не викликає сумнівів. Ці сирники, безсумнівно, сподобаються тому, хто стежить за своєю фігурою або просто є прихильником здорового харчування. Для приготування морквяних сирників можна використовувати сиру або злегка відварену моркву або ж морквяний жмих, який залишився після приготування морквяного соку. Ви не в захваті від смажених страв? Запечіть морквяні сирники в духовці.

Інгредієнти

  • Морква - 2 шт.
  • Кисломолочний сир (5%) - 250 г.
  • Яйця - 2 шт.
  • Цукор - 2 ст. л.
  • Борошно - 4 ст. л.
  • Соняшникова олія - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Моркву натерти на дрібній тертці.

  • 02

    Кисломолочний сир розім'яти виделкою або протерти через сито. Перемішати всі інгредієнти. З отриманої маси зліпити сирники і обваляти з двох сторін у борошні.

  • 03

    Обсмажити сирники на сковороді на слабкому вогні на соняшниковій олії до золотисто-коричневої скоринки.