Марокканський томатний салат
Кількість порцій - 4
Час приготування - 10 хв

Марокканський томатний салат

Однією з найрізноманітніших, колоритних і унікальних кухонь світу вважається марокканська. Через активну взаємодію із зовнішнім світом на національну кухню Марокко вплинули кулінарні традиції арабської, єврейської та близькосхідної кухонь. Також вона містить у собі елементи середземноморської та африканської кухонь. У зв'язку з цим марокканські національні страви настільки неповторні і пікантні, що навіть найпростіший овочевий салатик вразить Вас несподіваною комбінацією смаків і вишуканим ароматом. Переконайтеся в цьому самі, приготувавши марокканський томатний салат. Ця страва – яскравий приклад того, як звичайний салат з помідорів вдало перетворився за рахунок гострих спецій і прянощів.

Інгредієнти

  • Помідори - 400 г.
  • Зелень - 50 г.
  • Часник - 10 г.
  • Кмин - 8 г.
  • Карі - 5 г.
  • Олія оливкова - 30 мл.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.

  • 02

    Зелень помити, просушити і подрібнити. Окремо змішати карі, сіль і кмин. Трохи розтерти спеції.

  • 03

    Всі інгредієнти з'єднати. Додати олію і перемішати салат.