Однією з найрізноманітніших, колоритних і унікальних кухонь світу вважається марокканська. Через активну взаємодію із зовнішнім світом на національну кухню Марокко вплинули кулінарні традиції арабської, єврейської та близькосхідної кухонь. Також вона містить у собі елементи середземноморської та африканської кухонь. У зв'язку з цим марокканські національні страви настільки неповторні і пікантні, що навіть найпростіший овочевий салатик вразить Вас несподіваною комбінацією смаків і вишуканим ароматом. Переконайтеся в цьому самі, приготувавши марокканський томатний салат. Ця страва – яскравий приклад того, як звичайний салат з помідорів вдало перетворився за рахунок гострих спецій і прянощів.
Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.
Зелень помити, просушити і подрібнити. Окремо змішати карі, сіль і кмин. Трохи розтерти спеції.
Всі інгредієнти з'єднати. Додати олію і перемішати салат.