Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Морські гребінці з овочами
Морські гребінці з овочами

Морські гребінці з овочами

Гребінці з овочами - смачне і корисне блюдо, готується дуже швидко. Морські гребінці є дієтичним продуктом, вони практично не містять жирів, до їх складу входить багато білків, мінеральних речовин, практично всі вітаміни групи В. Вживають їх в будь-якому вигляді: варять, смажать або маринують. Готувати гребінці дуже просто, головне при приготуванні не перетримати їх на вогні, інакше вони можуть вийти «гумовими». Страва з цього далекосхідного делікатесу з тонким ніжним смаком ідеально підійде для будь-якого святкового столу.

Кількість порцій 3
Час приготування 20 хв

  1. 1. Гребінці морські — 300 г.
  2. 2. Яйце куряче — 0,5 шт.
  3. 3. Борошно кукурудзяне — за смаком
  4. 4. Цибуля зелена — 6 стебел
  5. 5. Олія рослинна — 1,5 ст. л.
  6. 6. Імбир — за смаком
  7. 7. Шпинат — 15 ст. л.
  8. 8. Олія кунжутна — за смаком
  9. 9. Соус соєвий — за смаком
  10. 10. Помідори — 4 ст. л.
  11. 11. Вино — 1,5 ст. л.

Етапи готування

  1. Розігріти в сковороді рослинну олію.

  2. Висипати кукурудзяне борошно в миску, вбити до неї яєчний білок, перемішати. Обваляти гребінці в цій суміші. Обсмажити на сковороді протягом 1 хвилини.

  3. Перекласти гребінці на тарілку, влити до олії на сковороді вино, соєвий соус, кунжутну олію, додати зелену цибулю, шпинат, нарізані скибочками помідори без насіння, а також порубаний імбир. Постійно помішуючи суміш, тушкувати протягом 3 хвилин. Потім змішати з гребінцями.