Ми стали кращими
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Глінтвейн з кавою і коньяком
Глінтвейн з кавою і коньяком

Глінтвейн з кавою і коньяком

Такий смачний і завжди актуальний напій - глінтвейн , точніше його подібність , вперше почали варити ще в Стародавньому Римі. Але в ті часи вино не варили , а змішували з різними прянощами. А робити справжній глінтвейн , тобто гарячий , почали вже в часи середньовіччя в європейських країнах. Зараз глінтвейн традиційно вживають на різдвяних гуляннях і базарах в багатьох європейських країнах. І це не дивно , адже , завдяки тому , що вино за рецептурою потрібно нагрівати до 70 градусів , такий прекрасний напій добре зігріває в зимові морози . Видів глінтвейну зараз існує дуже багато. І сьогодні приготуйте такий ароматний і зігріваючий напій - глінтвейн з кавою і коньяком.

Кількість порцій 6
Час приготування 15 хв

  1. 1. Вино червоне сухе — 750 мл.
  2. 2. Кава — 10 г.
  3. 3. Коньяк — 100 мл.
  4. 4. Цукор — 150 г.
  5. 5. Гвоздика — 5 г.
  6. 6. Кориця — 5 г.
  7. 7. Апельсин — 150 г.

Етапи готування

  1. Апельсин помити, нарізати скибочками. Нагріти трохи вино, розчинити в ньому каву і цукор. Додати в вино спеції, апельсин і коньяк. Нагрівати близько 10-15 хвилин, але не кип'ятити.