Грибний салат із зеленню
Кількість порцій - 4
Час приготування - 10 хв

Грибний салат із зеленню

Грибний салат із зеленню - це дуже смачне блюдо. Гриби взагалі смачний продукт. Гриби відомі людству дуже давно. Люди наділяли цей продукт цілющими властивостями. А в Стародавньому Єгипті , гриби подносились в якості страв тільки фараонам - простим людям їх не дано було їсти. Фараони дуже шанували гриби. Сьогодні ми пропонуємо вам трохи побути фараонами і їсти такий прекрасний грибний салат із зеленню . Салат неймовірно порадує вас своїм смаком . До того ж , якщо ви дотримуєтеся пост таке блюдо відмінно може урізноманітнити ваш пісний стіл. Та й виглядає воно досить барвисто , тому може бути подано навіть на святковий стіл.

Інгредієнти

  • Гриби - 200 г.
  • Помідори черрі - 200 г.
  • Салат зелений - 50 г.
  • Італійські трави - 10 г.
  • Олія оливкова - 20 мл.
  • Сир - 40 г.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Гриби, якщо мариновані - промити, якщо свіжі - помити, нарізати кубиками, обсмажити. Сир натерти на крупній тертці.

  • 02

    Помідори черрі помити і розрізати на четвертинки. Салат помити, просушити, нарвати руками.

  • 03

    Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію, посипати травами і перемішати салат.