Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Салат грибний з оселедцем
Салат грибний з оселедцем

Салат грибний з оселедцем

Всім відомий прекрасний салатик «Оселедець під шубою», який став обов'язковим атрибутом новорічного застілля. Але, на щастя, це далеко не єдиний варіант використання цієї рибки у святковому салаті. І ось як доказ рецепт, що заслуговує Вашої уваги – грибний салат з оселедцем. Якщо Ви вирішили відійти від традиційної класики, пропонована страва – те, що Вам потрібно. Оселедець – риба недорога і дуже смачна, а салати виходять з нею чудові: ароматні, ситні, поживні. Вона прекрасно поєднується не тільки з відвареною картоплею, буряком і морквою, але і з маринованими грибочками і солоними огірочками. Завдяки оригінальному оформленню такий салат не залишиться без уваги гостей.

Кількість порцій 4
Час приготування 10 хв

  1. 1. Цибуля ріпчаста — 100 г.
  2. 2. Оселедець — 160 г.
  3. 3. Гриби мариновані — 200 г.
  4. 4. Олія оливкова — 30 мл.
  5. 5. Огірки солоны — 120 г.

Етапи готування

  1. Рибу нарізати невеликими шматочками. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями, півкільцями або подрібнити.

  2. Огірки нарізати скибочками або кубиками. З грибів злити рідину.

  3. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.