Салат грибний з оселедцем
Кількість порцій - 4
Час приготування - 10 хв

Салат грибний з оселедцем

Всім відомий прекрасний салатик «Оселедець під шубою», який став обов'язковим атрибутом новорічного застілля. Але, на щастя, це далеко не єдиний варіант використання цієї рибки у святковому салаті. І ось як доказ рецепт, що заслуговує Вашої уваги – грибний салат з оселедцем. Якщо Ви вирішили відійти від традиційної класики, пропонована страва – те, що Вам потрібно. Оселедець – риба недорога і дуже смачна, а салати виходять з нею чудові: ароматні, ситні, поживні. Вона прекрасно поєднується не тільки з відвареною картоплею, буряком і морквою, але і з маринованими грибочками і солоними огірочками. Завдяки оригінальному оформленню такий салат не залишиться без уваги гостей.

Інгредієнти

  • Цибуля ріпчаста - 100 г.
  • Оселедець - 160 г.
  • Гриби мариновані - 200 г.
  • Олія оливкова - 30 мл.
  • Огірки солоны - 120 г.

Етапи приготування

  • 01

    Рибу нарізати невеликими шматочками. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями, півкільцями або подрібнити.

  • 02

    Огірки нарізати скибочками або кубиками. З грибів злити рідину.

  • 03

    Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.