Салат з печериць з моцарелою
Кількість порцій - 4
Час приготування - 45 хв

Салат з печериць з моцарелою

Пропонований салат дає Вам право на сміливі експерименти: консервовані печериці можете замінити на смажені, тушковані або навіть свіжі – це справа Ваших смакових уподобань. Так, наприклад, якщо гості на порозі і часу на приготування зовсім немає – сміливо використовуйте мариновані гриби у власному соку або розсолі. Що ж стосується вибору сиру для салату, італійською моцарелою весь існуючий сортовий асортимент не обмежується: можете взяти більш гострий, солонуватий сир, такий як рокфор, дор-блю, горгондзола. Комбінуючи інгредієнти згідно Вашої фантазії, Ви можете досягти абсолютно різних смаків, часом навіть несподіваних, але дуже гармонійних і пікантних. Імпровізуйте на здоров'я.

Інгредієнти

  • Печериці консервовані - 300 г.
  • Помідори чері - 200 г.
  • Сир моцарела - 140 г.
  • Олія оливкова - 10 мл.
  • Сіль - за смаком
  • Суміш перців - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    З печериць злити рідину. Духовку розігріти до 180 градусів. Помідори помити, розрізати на половинки і покласти в духовку на 35-40 хвилин.

  • 02

    Сир нарізати кубиками. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію, спеції і перемішати салат.