Грибний соус
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Грибний соус

Пропонуємо вашій увазі рецепт приготування прекрасного смачного і ароматного грибного соусу. Такий відмінний грибний соус стане відмінним доповненням до різних страв. Його можна подавати до картопляних страв, до запеченого чи смаженого м'яса, до страв з овочів. Цей ніжний і м'який соус можна також подавати до макаронних виробів, голубців, кольорової капусти. У ньому також відмінно можна запікати м'ясні вироби, наприклад, котлети, відбивні або всілякі рулети. Якщо ви помітили, то в рецепті приготування нашого соусу відсутні спеції. Це робиться для того, щоб не перебити неповторний легкий аромат грибів. Обсмажена на рослинному маслі цибуля посилить грибний аромат і зробить соус набагато апетитнішим.

Інгредієнти

  • Печериці - 200 г.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Сметана - 150 г.
  • Соняшникова олія - за смаком
  • Зелень - за смаком
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Гриби і цибулю дрібно нарізати і тушкувати на соняшниковій олії протягом 15 хвилин з закритою кришкою, щоб рідина не випаровувалася.

  • 02

    До грибів і цибулі додати сметану і тушкувати протягом 5-7 хвилин.

  • 03

    Остудити, додати в масу зелень і подрібнити все в блендері до однорідної маси.