Печені гриби з кабачками
Кількість порцій - 6
Час приготування - 1 г

Печені гриби з кабачками

Таку страву відмінно подавати в будь-який час доби і в будь-який час року. Вона має ряд переваг перед іншими стравами. По-перше, печені гриби з кабачками дуже легко і просто готуються. По-друге, у страві всього лише чотири інгредієнти, які завжди є в супермаркетах в будь-який час року. По-третє, ці продукти досить дешево коштують, а значить ви заощадите гроші. Ну і врешті-решт це неймовірно корисна і смачна овочева страва. До того ж вона відмінно урізноманітнює ваш раціон, коли прийшов християнський піст. Печені гриби з кабачками не надто калорійна страва, а значить її можна вживати навіть сидячи на дієті. Обов'язково порадуйте свою сім'ю такою смачною стравою. Приємного апетиту!

Інгредієнти

  • Печериці - 500 г.
  • Кабачки - 800 г.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Петрушка - по вкусу

Етапи приготування

  • 01

    Гриби порізати шматочками і викласти в глибоке деко. Поставити в розігріту до 220°С духовку на 10 хвилин.

  • 02

    Кабачки вимити, очистити від шкірки, розрізати вздовж на 4 частини і порізати часточками.

  • 03

    Кабачки покласти до грибів, посолити і перемешати. Запікати 40 хвилин. При подачі посипати порізаною петрушкою.