М'ясні косички
Кількість порцій - 6
Час приготування - 1 г 5 хв

М'ясні косички

Даний рецепт приготування свинини є досить оригінальним. Тут справа не стільки в смаку відбивних зі свинини, скільки у формі відбивних-косичек, яка привертає увагу. Лук, в якому маринувалося м'ясо, стає гарним гострим доповненням до відбивних-кісичек. Подаючи м'ясні косички зі свинини до столу, потрібно «звільнити» їх від зубочисток, сервірувати разом з цибулькою і підливою, посипати зернами граната і рубаною зеленню. Гарніром може бути все що завгодно: тушковані вощи, відварні крупи, картопля фрі або пюре. Такі відбивні підійдуть не тільки для повсякденного столу, але і для святкового. Дане блюдо можна готувати, як вдома, так і на природі.

Інгредієнти

  • Свинина - 500 г.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Борошно - 50 г.
  • Соняшникова олія - 50 г.
  • Лимон - 0,5 шт.
  • Горчиця - 1 ч. л.
  • Cіль - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Свинину промити під водою і нарізати шматочками (як для відбивних).

  • 02

    Кожен шматочок відбити молотком і приправити, за смаком, сіллю і перцем.

  • 03

    Далі кожен шматочок розрізати на три однакових смужки. Потім з цих смужок сплести косичку, а кінці закріпити зубочистками.

  • 04

    Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями і розділити їх навпіл.

  • 05

    Цибулю покласти в миску і розім'яти її рукою так, щоб пішов сік. Додати до цибулі гірчицю і нарізаний лимон.

  • 06

    Косички обмазати отриманим маринадом і залишити в мисці хвилин на 40, щоб косички добре настоялися.

  • 07

    Після чого обваляти косички в борошні і обсмажити на олії на сковороді з обох сторін.

  • 08

    Наприкінці викласти смажені косички на паперові рушники і вийняти зубочистки.