Цей напій дуже нагадує глінтвейн. Щоб його приготувати в домашніх умовах, потрібні ті ж супровідні інгредієнти, що і в нашому напої. Та й спосіб приготування такий же. Тільки замість вина тут використовується яблучний сік. Такий корисний безалкогольний напій можна варити як просто в холодний зимовий вечір до вечері, так і до будь-якого свята. Адже він дуже корисний завдяки яблучному соку і меду. Яблуко - джерело заліза для нашого організму, попереджає ризик серцево-судинних захворювань. А мед добре допомагає, якщо ви застудилися, та й просто для профілактики. Теплий напій буде гарно доповнювати будь-який вечір.
Вилити яблучний сік і мед у велику металеву каструлю.
Покласти палички кориці, гвоздику, духмяний перець горошком, цедру апельсина і лимона в мішечок з марлі. Зав'язати ниткою.
Опустити мішечок в каструлю з соком. Поставити каструлю на середній вогонь на 5-10 хвилин або до тих пір, поки суміш не стане дуже гарячою, але ще не закипить.
Зняти з вогню. Викинути мішечок зі спеціями. Ополоником розлити напій у великі чашки. У кожну порцію додати свіжу паличку кориці (за бажанням).