Неаполітанський десерт
Кількість порцій - 4
Час приготування - 50 хв

Неаполітанський десерт

Приготування повітряного фруктового коктейля складається як рівняння: викласти в келих сирну масу з ванільним цукром, додати сирну масу з фруктами, потім крихту печива і фрукти - сирний десерт готовий! Дітей і дорослих, заманює оригінальне поєднання м'якого вершкового сиру з фруктами. Ніжність і легкість, чарівність і простота - головна візитка неаполітанського десерту. Сир, кисломолочний сир і фрукти здатні творити дива, наділяючи десерт поживними компонентами і вітамінами. Кожна страва - це мистецтво, вклад уяви і кулінарної творчості. Готується легко і швидко, тому балуйте себе як можна частіше і насолоджуйтеся тільки кращими десертами.

Інгредієнти

  • Сир маскарпоне - 250 г.
  • Кисломолочний сир - 100 г.
  • Ванільний цукор - 1 г.
  • Печиво мигдальне - 200 г.
  • Цукрова пудра - 150 г.
  • Фрукти - 200 г.

Етапи приготування

  • 01

    Сир (маскарпоне) розім'яти. Змішати з сиром. Посипати цукровою пудрою. Збити. Розділити масу на дві частини. У першу додати ванільний цукор. Перемішати.

  • 02

    Печиво роздавити в крихту. Висипати в миску.

  • 03

    Полуницю (100 г.) і смородину (100 г.) помити і обсушити. Фрукти додати в першу частину сирної маси (без ванільного цукру) і перемішати.

  • 04

    У скляний посуд (креманку) викласти по 2 ст. л. кожної маси. Покласти в холодильник на 30 хвилин. Потім, охолоджену масу посипати крихтою печива. Прикрасити ягодами. Десерт готовий!