Німецький пиріг із копченим лососем
Кількість порцій - 4
Час приготування - 40 хв

Німецький пиріг із копченим лососем

Німецька кухня об'єднує різні стилі кулінарного мистецтва, які поширені в Німеччині. Великою кількістю оригінальних страв у місцевій кухні відрізняються південні райони Баварії та Швабії. Національні продукти Німеччині - це різні ковбаски, капуста в будь-якому вигляді, горох, бобові, шпинат. Традиційні страви німецької кухні - це страви з риби, овочів, м'яса, а також апетитна ситна випічка. Сьогодні ми і представляємо вам один такий рецепт прекрасного німецького пирога з копченим лососем. Пиріг недовго готується і підійде в якості ситного сніданку. Пиріг добре поєднується з солодким ранковим чаєм або кавою.

Інгредієнти

  • Борошно пшеничне - 1 ст.
  • Масло вершкове - 100 г.
  • Яйце куряче - 4 шт.
  • Цибуля зелена - 3 пучки
  • Лосось копчений - 150 г.
  • Сметана - 2 ст.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Масло подрібнити ножем, змішати з борошном, посолити, додати 1 яйце. Замісити тісто, на 15 хвилин поставити тісто в холодильник.

  • 02

    Подрібнити зелену цибулю, обсмажити в сковорідці з вершковим маслом, додати сіль і перець за смаком, остудити.

  • 03

    Лосось нарізати скибочками, перемішати з цибулею. Три яйця змішати зі сметаною, додати сіль і перець за смаком.

  • 04

    Тісто розкачати в лист. Змастити форму для випічки маслом, викласти тісто, зробивши бортики. На тісто викласти лосось із цибулею, залити яєчною сумішшю. Випікати 6 хвилин.