Німецька кухня об'єднує різні стилі кулінарного мистецтва, які поширені в Німеччині. Великою кількістю оригінальних страв у місцевій кухні відрізняються південні райони Баварії та Швабії. Національні продукти Німеччині - це різні ковбаски, капуста в будь-якому вигляді, горох, бобові, шпинат. Традиційні страви німецької кухні - це страви з риби, овочів, м'яса, а також апетитна ситна випічка. Сьогодні ми і представляємо вам один такий рецепт прекрасного німецького пирога з копченим лососем. Пиріг недовго готується і підійде в якості ситного сніданку. Пиріг добре поєднується з солодким ранковим чаєм або кавою.
Масло подрібнити ножем, змішати з борошном, посолити, додати 1 яйце. Замісити тісто, на 15 хвилин поставити тісто в холодильник.
Подрібнити зелену цибулю, обсмажити в сковорідці з вершковим маслом, додати сіль і перець за смаком, остудити.
Лосось нарізати скибочками, перемішати з цибулею. Три яйця змішати зі сметаною, додати сіль і перець за смаком.
Тісто розкачати в лист. Змастити форму для випічки маслом, викласти тісто, зробивши бортики. На тісто викласти лосось із цибулею, залити яєчною сумішшю. Випікати 6 хвилин.