Щоб приготувати смачну і швидку вечерю, не обов'язково щось вигадувати. Досить приготувати локшину із грибами і м'ясом. Судячи з інгредієнтів ця страва виходить досить ситною. Але при цьому її можна їсти і на вечерю, якщо в помірних порціях. До речі кажучи, локшину можна як купувати готову, так і зробити власноруч. До того ж це не так вже й складно. Однією із особливостей цієї страви є гриби. Тому що тут використовуються не печериці, як у більшості страв, а лисички. Вони мають незвичайний і навіть своєрідний смак. Разом із м'ясом курки і локшиною страва виходить дуже соковитою і смачною. А сир додає особливу ніжність.
Моркву і цибулю очистити. Моркву нарізати кубиками, цибулю дрібно посікти. Локшину зварити в підсоленій воді.
Лисички почистити, зрізати ніжки. Кожен капелюшок розрізати навпіл. Обсмажити лисички на олії.
Різане м'ясо смажити на олії. Додати моркву і цибулю, злегка обсмажити. Влити 125 мл. води і біле вино, додати томатну пасту, сіль і паприку.
Тушквати 10 хвилин, додати гриби з січеною петрушкою і тушкувати ще 5 хвилин.
Локшину покласти в сковороду з м'ясом і грибами, перемішати і посипати тертим сиром.