Локшина з грибами, м'ясом і білим вином
Кількість порцій - 4
Час приготування - 25 хв

Локшина з грибами, м'ясом і білим вином

Щоб приготувати смачну і швидку вечерю, не обов'язково щось вигадувати. Досить приготувати локшину із грибами і м'ясом. Судячи з інгредієнтів ця страва виходить досить ситною. Але при цьому її можна їсти і на вечерю, якщо в помірних порціях. До речі кажучи, локшину можна як купувати готову, так і зробити власноруч. До того ж це не так вже й складно. Однією із особливостей цієї страви є гриби. Тому що тут використовуються не печериці, як у більшості страв, а лисички. Вони мають незвичайний і навіть своєрідний смак. Разом із м'ясом курки і локшиною страва виходить дуже соковитою і смачною. А сир додає особливу ніжність.

Інгредієнти

  • Локшина - 400 г.
  • Лисички - 200 г.
  • Морква - 1 шт.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Куряче м'ясо - 350 г.
  • Біле вино - 125 мл.
  • Томатна паста - 1 ст. л.
  • Соняшникова олія - 2 ст. л.
  • Мелена паприка - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Сир твердий - 40 г.
  • Петрушка - за смаком
  • Вода - 125 мл.

Етапи приготування

  • 01

    Моркву і цибулю очистити. Моркву нарізати кубиками, цибулю дрібно посікти. Локшину зварити в підсоленій воді.

  • 02

    Лисички почистити, зрізати ніжки. Кожен капелюшок розрізати навпіл. Обсмажити лисички на олії.

  • 03

    Різане м'ясо смажити на олії. Додати моркву і цибулю, злегка обсмажити. Влити 125 мл. води і біле вино, додати томатну пасту, сіль і паприку.

  • 04

    Тушквати 10 хвилин, додати гриби з січеною петрушкою і тушкувати ще 5 хвилин.

  • 05

    Локшину покласти в сковороду з м'ясом і грибами, перемішати і посипати тертим сиром.