Горіхи в меді
Кількість порцій - 6
Час приготування - 20 хв

Горіхи в меді

Що може бути корисніше поєднання горіхів і меду? Риторичне питання, чи не так? Скориставшись запропонованим рецептом, Ви отримаєте два в одному: чудові, ароматні ласощі і унікальний цілющий засіб, що зміцнює імунітет, постачає організм енергією. А про те, як допомагають горіхи з медом у лікуванні багатьох недуг, написана не одна дисертація. Важлива умова: мед повинен бути натуральним. Мікс з різних горіхів (волоські, кедрові, фундук, мигдаль, кеш'ю) попередньо промивають і обсмажують в духовці. Одна чайна ложечка цієї корисної смакоти вранці - і організм скаже Вам: "Спасибі!". Така начинка гарна також для пирогів або пахлави.

Інгредієнти

  • Кеш’ю - 50 г
  • Мигдаль - 50 г
  • Фундук - 50 г
  • Волоські горіхи - 50 г
  • Кедрові горіхи - 50 г
  • Мед - 250 г

Етапи приготування

  • 01

    Горіхи промити, підсмажити в духовці.

  • 02

    Банки стерилізувати.

  • 03

    Видалити все зайве лушпиння і обережно скласти горіхи в банку.

  • 04

    Потроху залити в банку мед, поки він не покриє всі горіхи. Почекати, коли осяде мед і долити ще, якщо потрібно.

  • 05

    Закрити кришкою і дати настоятися пару днів.