Оладки з яблуками по-німецьки
Кількість порцій - 6
Час приготування - 1 г

Оладки з яблуками по-німецьки

Це один з найблільш смачних варіантів приготування оладок, ніжний смак яким надають яблука. Використовувати краще солодкі яблука: очистити їх, вирізати насіння, нарізати на скибочки 3 мм завтовшки, скропити соком лимона. Наливати по ополонику або половині ополоника в залежності від того, якого розміру оладки хочете отримати. На сковорідці оладки потрібно перевертати, як тільки на поверхні з'являються дірки. Перед подачею оладки по-німецьки з яблуками потрібно посипати раніше перемішаним з корицею цукром.

Інгредієнти

  • Борошно пшеничне - 340 г.
  • Цукор - 75 г.
  • Молоко - 360 мл.
  • Масло вершкове - 6 ст. л.
  • Яйце куряче - 4 шт.
  • Кориця мелена - 0,5 ч. л.
  • Яблука - 700 г.
  • Сік лимонний - 2 ст. л.

Етапи приготування

  • 01

    Змішати в мисці 50 г. цукру і корицю, перемішати.

  • 02

    В окремій мисці змішати борошно, сіль і цукор, що залишився. Обережно влити молоко, по одному додати яйця, ретельно перемішати.

  • 03

    Очистити яблука, нарізати шматочками. Полити яблука лимонним соком, перемішати.

  • 04

    Поставити сковороду на маленький вогонь, покласти 0,5 ст. л. масла, розтопити, налити ополоником тісто на сковороду, обсмажити з одного боку, після - з іншого, повторити таким же чином з рештою тіста.

  • 05

    При подачі перекласти оладки на тарілку, посипати корицею і цукром.