Олів'є з оливками
Кількість порцій - 6
Час приготування - 40 хв

Олів'є з оливками

Салат "Олів'є" - наш старий добрий знайомий, обов'язковий атрибут зустрічі Нового року, коли господині готують і різні новомодні салатики, але "Олів'є" - це святе, він повинен бути на столі. Багато хто з нас із року в рік готує його в незмінному вигляді. Але ж цей простий у приготуванні салат - благодатне поле для імпровізацій. Додайте новий інгредієнт, і салат придбає несподівані відтінки смакових фарб. Так в запропонованому варіанті салату поряд з традиційними інгредієнтами використовують оливки. Несподівано? Але дуже креативно, смачно і корисно. Постійність - хороша риса, але не в кулінарії. Щоб продовжити життя улюбленим, але будемо чесними, стравам, що трохи "приїлися", не бійтеся експериментів.

Інгредієнти

  • М'ясо - 300 г.
  • Картопля - 400 г.
  • Огірки солоні - 200 г.
  • Зелений горошок консервований - 60 г.
  • Оливки - 100 г.
  • Яйце куряче - 3 шт.
  • Майонез - 50 г.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Яйця відварити, охолодити, очистити. Нарізати їх кубиками.

  • 02

    М'ясо відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити. М'ясо нарізати кубиками або скибочками.

  • 03

    Картоплю помити, відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Оливки нарізати скибочками.

  • 04

    Огірки нарізати кубиками або соломкою. З горошку злити рідину.

  • 05

    Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.