Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Омлет із тофу з оливками
Омлет із тофу з оливками

Омлет із тофу з оливками

Омлет із тофу з оливками - це дуже просте і смачне блюдо. За смаком, запахом і способом приготування воно нагадує яєчню з помідорами, але до його складу не входять яйця. З овочами, що входять в рецепт омлету, можна сміливо експериментувати. Червоні помідори можна замінити зеленими. Деякі кулінари додают в омлет болгарський перець, який добре гармонує з іншими інгредієнтами. Тушковані помідори надають страві приємну кислинку, а кабачки особливий шарм і ніжність. Разом же помідори з кабачками створюють прекрасне смакове поєднання. Готову страву посипають кунжутним насінням і петрушкою або насінням білої гірчиці з орегано та базиліком.

Кількість порцій 5
Час приготування 30 хв

  1. 1. Оливкова олія — 6 ст. л.
  2. 2. Картопля — 3 шт.
  3. 3. Оливки — 100 г.
  4. 4. Кабачки — 1 шт.
  5. 5. Солодкий перець — 3 шт.
  6. 6. Помідор — 2 шт.
  7. 7. Кріп — 1 пучок
  8. 8. Тофу — 100 г.
  9. 9. Сир твердий — 100 г.
  10. 10. Кумин — 1 щіпка
  11. 11. Імбир — 1 ч. л.
  12. 12. Чорний мелений перець — 1 ч. л.

Етапи готування

  1. Ретельно промити й нарізати окремо кубиками овочі: картоплю, кабачок, перець і помідори.

  2. Нагріти олію в сковороді і всипати дрібку кумина, дрібно нарізаний імбир. Тушкувати суміш 5 хвилин на повільному вогні.

  3. Додати в сковороду картоплю і обсмажувати 10 хвилин до напівготовності.

  4. Додати до картоплі кабачок і перець, тушкувати 15 хвилин і додати помідори. Накрити кришкою.

  5. Подрібнити в блендері тофу до однорідної консистенції. Додати 2 ст. л. води і чорний перець.

  6. Залити овочі сумішшю тофу із спеціями, перемішати, закрити кришкою і тушкувати 10 хвилин.

  7. Промити оливки і додати їх у сковороду.

  8. Натерти на тертці сир, дрібно нарізати кріп, посипати омлет, накрити кришкою і залишити тушкуватися на повільному вогні до розплавлення сиру.