Горiхово-вершковий соус
Кількість порцій - 4
Час приготування - 20 хв

Горiхово-вершковий соус

Соус - це дивовижний додаток до будь-якої страви. Щоб ви не подавали, соус завжди довершить справу до кінця. Він зробить страву дуже м'якою, ніжною і соковитою. А якщо врахувати, які інгредієнти додаються в горіхово-вершковий соус, то можна впевнено сказати, що він не тільки смачний, але і корисний. Адже у волоських горіхах багато речовини, яка скорочує затвердіння артерій. Також в них багато білка і вітамінів групи В. Що стосується мускатного горіха - то це хороший тонізуючий засіб. Він має незвичайний аромат і пекучий смак, тому його і використовують як приправу. Горіхово- вершковий соус - це завжди смачно і до речі.

Інгредієнти

  • Вершкове масло - 100 г.
  • Вершки - 250 г.
  • Ядра волоських горiхiв - 100 г.
  • Пармезан - 80 г.
  • Мускатний горiх - за смаком
  • Перець - за смаком
  • Сiль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    На середньому вогні проварити вершки, але не доводити до кипіння.

  • 02

    Масло нарізати невеликими шматочками і додати до вершкiв.

  • 03

    Волоськi горіхи подрібнити і додати у вершкову масу. Додати сіль, перець і мускатний горіх.