Горіховий крем-соус
Кількість порцій - 4
Час приготування - 20 хв

Горіховий крем-соус

Рецепти різних соусів дуже корисні і завжди потрібні під рукою. Бо зазвичай гарнір без соусу виходить занадто сухим. Щоб надати страві особливий смак і насиченість, мудрі господині і вигадують різні рецепти соусів. Горіховий крем- соус добре поєднується з м'ясом, наприклад, з кроликом. Адже в цьому соусі крім смачного горіха є ще ароматний часник (який має дуже багато плюсів: профілактика від застуди, і його навіть використовують як афродизіак). Тому ви можете подавати такий соус навіть під час романтичної вечері, щоб створити потрібну атмосферу. У будь-якому випадку такий соус на столі не буде зайвим.

Інгредієнти

  • Ядра волоських горiхiв - 100 г.
  • Часник - 3 зуб.
  • Вершкове масло - 150 г.

Етапи приготування

  • 01

    Часник очистити від лушпиння.

  • 02

    Волоські горіхи подрібнити в блендері.

  • 03

    З'єднати часник і побрiбненi горіхи, додати вершкове масло.

  • 04

    Розтирати в ступі декiлька хвилин, щоб вийшов крем-соус.