Кекс - слабкість усіх любителів кондитерської випічки. Символ свята і гарного настрою. Доповнюють кекси різними начинками, ми ж навчимо вас готувати його з горіхами. Вибрати горіхи можете за бажанням: мигдальні або волоські, справа вашого смаку. Наприклад, для начинки можете використати один вид горіхів, а для прикраси - інший, експериментувати ніхто не забороняв. А тепер про маленькі секрети: щоб випічка довше залишалася свіжою, і довго не черствішала, досить додати в тісто столову ложку коньяку; а визначити готовність десерту вам допоможе дерев'яна шпажка або звичайна зубочистка. Досить проткнути кекс, і при виявленні на ньому тіста продовжити випікати (він ще сируватий). Легко ж, правда?! Ароматний м'який десертик вас точно здивує!
У посудину всипати цукор і 1 ч. л. соди. Вбити яйце і ретельно за допомогою вінчика збити інгредієнти.
Додати кефір і згущене молоко. Добре збити. Додати просіяне борошно, і подріблені горішки. Знову все акуратно збити.
Чашу мультиварки змастити олією і посипати борошном. Влити масу, і в режимі "випічка" готувати 45 хвилин. Якщо часу не вистачить, то ще 20 хвилин додаткового випікання не завадить. Перевірити готовність краще шпажкою.