Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Овочевий салат «Валенсія»
Овочевий салат «Валенсія»

Овочевий салат «Валенсія»

Овочевий салат - популярне дієтичне блюдо, що містить велику кількість вітамінів і мінеральних речовин. Овочі роблять благотворний вплив на шлунок, сприяючи переварюванню їжі і засвоєнню білків, жирів і вуглеводів. Салати з овочів зазвичай готують з простих інгредієнтів і подають на повсякденний стіл в якості доповнення основних страв. Приготувати їх можна і до святкового столу, достатньо лише прикрасити, щоб подача була ефектною. Овочевий салат Валенсія - страва іспанської кухні. В ідеалі для його приготування використовуються овочі і морепродукти. У даному рецепті використовуються тільки овочі. Готова страва подається найчастіше холодною до смаженого м'яса або в якості закуски.

Кількість порцій 1
Час приготування 25 хв

  1. 1. Яйце — 1 шт.
  2. 2. Морква — 0,5 шт.
  3. 3. Помідор — 1 шт.
  4. 4. Салат зелений — за смаком
  5. 5. Оливки — 50 г.
  6. 6. Оливкова олія — за смаком
  7. 7. Винний оцет — за смаком
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Перець чорний мелений — за смаком

Етапи готування

  1. Відварити яйце вкруту, порізати на дольки.

  2. Моркву натерти на крупній тертці.

  3. Помідор порізати кружальцями.

  4. Змішати салат, моркву, оливки і помідор. Посолити, поперчити, заправити оливковою олією і оцтом. Перемішати і додати часточки яйця.