Овочевий салат «Валенсія»
Кількість порцій - 1
Час приготування - 25 хв

Овочевий салат «Валенсія»

Овочевий салат - популярне дієтичне блюдо, що містить велику кількість вітамінів і мінеральних речовин. Овочі роблять благотворний вплив на шлунок, сприяючи переварюванню їжі і засвоєнню білків, жирів і вуглеводів. Салати з овочів зазвичай готують з простих інгредієнтів і подають на повсякденний стіл в якості доповнення основних страв. Приготувати їх можна і до святкового столу, достатньо лише прикрасити, щоб подача була ефектною. Овочевий салат Валенсія - страва іспанської кухні. В ідеалі для його приготування використовуються овочі і морепродукти. У даному рецепті використовуються тільки овочі. Готова страва подається найчастіше холодною до смаженого м'яса або в якості закуски.

Інгредієнти

  • Яйце - 1 шт.
  • Морква - 0,5 шт.
  • Помідор - 1 шт.
  • Салат зелений - за смаком
  • Оливки - 50 г.
  • Оливкова олія - за смаком
  • Винний оцет - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Відварити яйце вкруту, порізати на дольки.

  • 02

    Моркву натерти на крупній тертці.

  • 03

    Помідор порізати кружальцями.

  • 04

    Змішати салат, моркву, оливки і помідор. Посолити, поперчити, заправити оливковою олією і оцтом. Перемішати і додати часточки яйця.