Овочевий суп по-прованськи
Кількість порцій - 6
Час приготування - 30 хв

Овочевий суп по-прованськи

Інгредієнти

  • Курячий бульйон - 1 л.
  • Помідори - 2 шт.
  • Перець солодкий - 1 шт.
  • Цукіні - 2 шт.
  • Картопля - 1 шт.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Часник - 3 зуб.
  • Олія оливкова - 2 ст. л.
  • Розмарин - 1/4 ч. л.
  • Чебрець - 1/4 ч. л.
  • Майоран - 1/4 ч. л.
  • Цукор - 1 ст. л.
  • Грінки - 30 шт.
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Особливість цього супу в тому, що спочатку всі інгредієнти (крім бульйону) потрібно спекти, а потім варити.

  • 02

    Цукіні, цибулю і картоплю нарізати кубиками, помідори – скибочкам, перець - соломкою.

  • 03

    Овочі викласти на деко, додати 3 цілих зубчики часнику, посипати травами і побризкати оливковою олією.

  • 04

    Деко з овочами поставити в духовку, розігріту до 200°С і запікати 25 хвилин.

  • 05

    Далі потрібно приступити до бульйону. Курячий бульйон потрібно довести до кипіння і перекласти в нього готові овочі.

  • 06

    Суп потрібно варити 10 хвилин. Посолити і поперчити за смаком.

  • 07

    Грінки можна додати перед подачею на стіл.