Овочеві бутерброди
Кількість порцій - 8
Час приготування - 30 хв

Овочеві бутерброди

Існує величезна різноманітність відкритих і закритих бутербродів. Готуючи бутерброди, можна проявити свою фантазію і вигадку. На їх приготування йде мало часу, вони підходять до сніданку, полуденка, вечері. Бутербродами втамовують голод під час походів у ліс, на пікнік, на роботу, а красиво оформлені бутерброди можуть стати окрасою будь-якого святкового столу. Овочеві бутерброди відрізняються від класичних, так як основою для них служить не шматочок хліба, а який-небудь овоч. Овочеві бутерброди не тільки оригінальні, але і малокалорійні, особливо підходять для тих, хто стежить за фігурою і вагою. У поєднанні з рибою і морепродуктами овочеві бутерброди приємно здивують Вас своїм смаком і ароматом.

Інгредієнти

  • Свіжі огірки - 2 шт.
  • Майонез - 100 г.
  • Червона риба (малосольна) - 200 г.
  • Червона ікра - 40 г.
  • Помідор - 1 шт.
  • Зелена цибуля - 1 пучок

Етапи приготування

  • 01

    Огірки промити й нарізати часточками фігурним ножем.

  • 02

    На кожен шматочок покласти трохи майонезу.

  • 03

    Потім нарізати червону рибу тоненькими шматочками або просто взяти нарізку червоної риби.

  • 04

    Згорнути зі шматочків червоної риби невеликі "трояндочки" і викласти їх зверху на шматочки огірка.

  • 05

    Потім розкласти трохи червоної ікри.

  • 06

    Дрібно нарізати зелену цибулю і посипати зверху.

  • 07

    З помідора зробити трояндочку і прикрасити блюдо.