Ми стали кращими
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Вівсяні оладки з яблуком
Вівсяні оладки з яблуком

Вівсяні оладки з яблуком

Вашій увазі чудова ідея для швидкого, смачного і здорового сніданку – неперевершені вівсяні оладки з яблуком. Вівсяні пластівці містить велику кількість «повільних» вуглеводів, тому така їжа дає силу і енергію до самого вечора. У складі яблука присутні необхідні для хорошого травлення рослинні волокна і пектин. До того ж, при всій своїй очевидній корисності такі оладки за смаковими якостями зовсім не поступаються справжньому десерту. Правда, кількість цукру в цьому рецепті мінімальна: погодьтеся, адже краще підсолодити їх за смаком корисним продуктом природного походження – медом або, наприклад, домашнім фруктовим повидлом, ягідним джемом. Снідайте із задоволенням.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Кефір — 1 склягка
  2. 2. Вівсяні пластівці — 0,5 склянки
  3. 3. Борошно — 0,5 склянки
  4. 4. Розпушувач — 1 ч.л.
  5. 5. Яйце — 1 шт.
  6. 6. Яблуко — 1 шт.
  7. 7. Цукор — 1 ст.л.
  8. 8. Сіль — дрібка
  9. 9. Рослинна олія для смаження — 6 ст.л.

Етапи готування

  1. Вівсяні пластівці залийте кефіром і дайте постояти близько 15 хвилин до набухання.

  2. Яблуко очистіть і натріть на середній терці.

  3. Яйце злегка збовтайте з цукром.

  4. З'єднайте набухлу вівсянку, яблуко, яйце у великій мисці, просійте в неї борошно з розпушувачем (за бажанням його можна замінити 1 ч.л. гашеного соди), все добре перемішайте

  5. Випікайте оладки на розігрітій олії до золотистої скоринки, після промокніть паперовою серветкою, щоб прибрати надлишки жиру. При подачі оладки можна посипати цукровою пудрою або полити медом.