Млинцевий торт - це дуже смачна і ситна страва. Млинцеві торти готуються з самими різноманітними начинками. Це і начинка з грибами, начинка з м'ясом і обсмаженою цибулею, начинка з сиром, з плавленими сирками. Можна також робити начинку з яблуками, з різноманітними ягодами, малиною, полуницею, ожиною і так далі. Але сьогодні ми з вами приготуємо млинцевий торт з солодкою начинкою з вершкового сиру із какао. Ця смакота дуже сподобається вашим близьким. Тортик прийдеться вам до душі не тільки завдяки своєму незвичайному смаку, а й завдяки тому, що він недовго просочується, всього лише одну годину і не розвалюється при нарізці. Приємного вам апетиту!
Спочатку приготувати млинці.
Збити яйця з молоком (поки вони не перемішаються) до однорідної маси.
Додати борошно, цукор (4 ст. л.), сіль (за смаком) і мішати до однорідного стану.
Щоб млинці не прилипали до сковороди додати відразу в тісто соняшникову олію і знову добре перемішати.
Випекти млинці і приступити до приготування крему для млинцевого торта.
Вершкове масло трохи нагріти в мікрохвильовій печі, щоб воно стало м'яким і додати до нього вершковий сир.
Розтопити цукор, який залишився, з двома ложками води в мікрохвильовій печі і готовий сироп додати в чашку до масла з сиром. Ретельно перемішати.
В отриману масу, додати порошок какао і знову все добре перемішати.
На велике блюдо покласти перший млинець. Змастити його вершковим кремом. Повторити дію з усіма іншими млинцями і кремом.
Готовий млинцевий торт поставити на годину в холодильник.