Млинцевий торт
Кількість порцій - 6
Час приготування - 45 хв

Млинцевий торт

Млинцевий торт - це дуже смачна і ситна страва. Млинцеві торти готуються з самими різноманітними начинками. Це і начинка з грибами, начинка з м'ясом і обсмаженою цибулею, начинка з сиром, з плавленими сирками. Можна також робити начинку з яблуками, з різноманітними ягодами, малиною, полуницею, ожиною і так далі. Але сьогодні ми з вами приготуємо млинцевий торт з солодкою начинкою з вершкового сиру із какао. Ця смакота дуже сподобається вашим близьким. Тортик прийдеться вам до душі не тільки завдяки своєму незвичайному смаку, а й завдяки тому, що він недовго просочується, всього лише одну годину і не розвалюється при нарізці. Приємного вам апетиту!

Інгредієнти

  • Яйця - 4 шт.
  • Борошно - 600 г.
  • Молоко - 1 л.
  • Цукор - 200 г.
  • Сіль - за смаком
  • Вершкове масло - 100 г.
  • Плавлений вершковий сир - 200 г.
  • Порошок какао - 2 ст. л.
  • Вода - 2 ст. л.

Етапи приготування

  • 01

    Спочатку приготувати млинці.

  • 02

    Збити яйця з молоком (поки вони не перемішаються) до однорідної маси.

  • 03

    Додати борошно, цукор (4 ст. л.), сіль (за смаком) і мішати до однорідного стану.

  • 04

    Щоб млинці не прилипали до сковороди додати відразу в тісто соняшникову олію і знову добре перемішати.

  • 05

    Випекти млинці і приступити до приготування крему для млинцевого торта.

  • 06

    Вершкове масло трохи нагріти в мікрохвильовій печі, щоб воно стало м'яким і додати до нього вершковий сир.

  • 07

    Розтопити цукор, який залишився, з двома ложками води в мікрохвильовій печі і готовий сироп додати в чашку до масла з сиром. Ретельно перемішати.

  • 08

    В отриману масу, додати порошок какао і знову все добре перемішати.

  • 09

    На велике блюдо покласти перший млинець. Змастити його вершковим кремом. Повторити дію з усіма іншими млинцями і кремом.

  • 10

    Готовий млинцевий торт поставити на годину в холодильник.