(044) 392-8552
Пангасіус по-індійськи
Кількість порцій - 3
Час приготування - 30 хв

Пангасіус по-індійськи

Індія - батьківщина вегетаріанства, проте, риба все ж присутня на столах індійців. Індійська кухня налічує величезну кількість страв із риби. Рибу тушкують, маринують, смажать у фритюрі і на сковороді. Великою популярністю в індійських ресторанах користується - пангасіус. М'ясо цієї річкової риби дуже соковите, корисне і до того ж швидко готується. З пангасіуса готують безліч абсолютно різних за смаком страв. Уся таємниця у соусі, який ви обрали. Який соус приготувати - справа особистих уподобань! Що ж особливого приготувати з такої величезної різноманітності рецептів індійської кухні? Давайте приготуємо одну з найсмачніших страв "Пангасіус по-індійськи"!

Інгредієнти

  • Філе пангасіуса - 500 г.
  • Персик (консервований) - 3 шт.
  • Мед - 1 ст. л.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Імбир (корінь) - 2 см.
  • Борошно рисове - 2 ст. л.
  • Вино біле сухе - 100 мл.
  • Олія соняшникова - 100 мл.

Етапи приготування

  • 01

    Філе риби нарізати скибочками. У миску всипати борошно і з'єднати з приправою для риби. Обваляти скибочки в отриманій суміші. Обсмажити на невеликій кількості олії з двох сторін до готовності.

  • 02

    Персики нарізати навхрест, залити окропом. Вийняти і сполоснути у холодній воді. Зняти шкірочку за допомогою ножа і нарізати часточками.

  • 03

    Нашатковану цибулю злегка обсмажити на олії, додати натертий на дрібній терці імбир, мед і вино. Готувати 10 хв. на середньому вогні.

  • 04

    Рибу викласти на тарілку і подавати з персиковим соусом.

Товар додано до кошику