Парфе з рікоти з манго і лаймом
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Парфе з рікоти з манго і лаймом

Парфе - це м'який густий десерт з ароматичними добавками або фруктами. Для аромату в парфе можна додавати каву, какао і багато іншого. Насамперед парфе - страва французької кухні. Із французької назва страви перекладається як «ідеальний». Парфе із рікоти з манго і лаймом виходить просто чудово. Це прекрасний десерт в літню спеку. Насичує розпалений організм дорогоцінними вітамінами і вологою і піднімає настрій. Рікоту можна замінити вершками. Десерт із рікотти з манго і лаймом буде і смачним, і корисним частуванням як для дітей, так і для дорослих.

Інгредієнти

  • Манго - 2 шт.
  • Сир Рікота - 300 г.
  • Цукор - 1 ст. л.
  • Сік лайма - 1 ст. л.
  • Цедра лайма - 0,5 ч. л.

Етапи приготування

  • 01

    Манго промити і очистити від шкірки. Потім розрізати навпіл і видалити кісточки.

  • 02

    Потім нарізати манго невеликими кубиками, перекласти його в миску, додати туди цукор, цедру і сік лайма. Все добре перемішати і залишити хвилин на 20.

  • 03

    Збити міксером сир рікоту і розкласти його по креманкам.

  • 04

    Зверху викласти шматочки манго і відразу подавати.