Паста з цукіні і королівськими креветками
Кількість порцій - 4
Час приготування - 20 хв

Паста з цукіні і королівськими креветками

Даний рецепт - гідний представник середземноморської кухні, його головними інгредієнтами є паста і морепродукти. Королівські креветки - це найбільші прісноводні креветки з тих, що вирощують на фермах. Вони цінуються саме за великий розмір і незвичайний смак, так як вони набагато солодші на смак, ніж інші тропічні види. Калорійність королівських креветок становить 87 ккал на 100 грам продукту. Вони містять багато вітамінів і корисних мікроелементів. Щоб креветки були ніжніші, їх рекомендують відварювати, а потім обсмажувати. Пасту з цукіні і королівськими креветками перед подачею посипають тертим пармезаном, свіжим або сухим базиліком і прикрашають гілочкою розмарину.

Інгредієнти

  • Паста - 300 г.
  • Цукіні - 150 г.
  • Креветки королівські очищені - 150 г.
  • Масло вершкове - 100 г.
  • Сіль - за смаком
  • Олія оливкова - 10 мл.

Етапи приготування

  • 01

    Цукіні нарізати брусочками. Розігріти сковороду, налити оливкову олію, обсмажити цукіні на сковороді до напівготовності.

  • 02

    Окремо розігріти сковороду з оливковою олією, обсмажити креветки.

  • 03

    Відварити пасту в підсоленій воді до стану аль денте. Додати в сковороду до цукіні, перемішати, тушкувати кілька хвилин.

  • 04

    Розтопити в сковороді вершкове масло і 1 ст. л. оливкової олії.

  • 05

    При подачі викласти на тарілку пасту з цукіні, залити топленим маслом, викласти зверху креветки.