Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Салат-паста з огірка по-грецьки
Салат-паста з огірка по-грецьки

Салат-паста з огірка по-грецьки

До вашої уваги досить своєрідний, але смачний салат-паста. Він одночасно може бути і салатом і закускою, яку можна намастити на шматочки хліба (а користі додасться, якщо хліб буде цільнозерновий), підсушені тости або грінки, загорнути в лаваш (піту), наповнити ним тарталетки (на святах, особливо у форматі фуршет, така форма подачі салату буде дуже доречна). У салат можна додати протертий сир, але тоді пропорційно зменшити кількість сметани. Щодо сметани, то все-таки віддайте перевагу жирній сметані (близько 25%), інакше, з менш жирної, салат вийде трохи рідким. Прикрасити салат можна зеленню, оливкам, маслинами або скибочками огірка.

Кількість порцій 4
Час приготування 10 хв

  1. 1. Сметана 25-30% — 250 г.
  2. 2. Огірки — 200 г.
  3. 3. Часник — 20 г.
  4. 4. Зелень — 50 г.
  5. 5. М'ята — 30 г.
  6. 6. Оливки — 100 г.
  7. 7. Сіль — за смаком

Етапи готування

  1. Огірки помити і очистити. Зелень помити і просушити. Часник очистити від лушпиння. Інгредієнти з'єднати в блендері і подрібнити (але не до однорідної маси, а шматочками).

  2. Сметану збити міксером. Оливки нарізати дрібними шматочками.

  3. Всі інгредієнти з'єднати. Добре перемішати салат (до стану однорідної пасти) і охолодити.