Паста VERO VERO
Кількість порцій - 1
Час приготування - 25 хв

Паста VERO VERO

Представляємо вашій увазі рецепт приготування фірмової ресторанної страви. Паста VERO VERO до недавнього часу була стравою, яка подавалася виключно в ресторанах. Сьогодні ж завдяки нашому сайту ви маєте ексклюзивну можливість приготувати дану страву за оригінальним рецептом у себе вдома. Отже, для такої незвичайної страви вам не потрібно витрачати багато часу і грошей. Вам потрібно всього лише кілька інгредієнтів і двадцять п'ять хвилин вашого часу. Тому ви легко зможете приготувати таку страву навіть за коротку обідню перерву, для тих, хто ходить, звичайно, на обід додому. Подавати страву потрібно гарячою, попередньо прикрасивши помідорами чері. Приємного апетиту!

Інгредієнти

  • Домашня паста - 100 г.
  • Креветки - 30 г.
  • Кальмары - 30 г.
  • Мідії - 60 г.
  • Цибуля - 2 шт.
  • Часник - 5 зубчиков
  • Помідори черрі - 45 г.
  • Вершкове масло - 25 г.
  • Оливкова олія - 15 мл.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Соус Неаполітано - 150 г.

Етапи приготування

  • 01

    На оливковій олії обсмажити нарізані цибулю і часник з морепродуктами. Додати соус, тушкувати ще 2-3 хвилини.

  • 02

    Відварити пасту в підсоленій воді.

  • 03

    Змішати пасту з соусом. Додати помідори черрі. Посолити, поперчити за смаком. Викласти у форму для запікання, змащену вершковим маслом, і поставити в духовку на 10-15 хвилин.