(044) 392-8552
Макарони з гарбузовим соусом
Кількість порцій - 3
Час приготування - 40 хв

Макарони з гарбузовим соусом

Часом мистецтво справжнього кулінара проявляється не в химерності страви, а в тому, як він майстерно може приготувати навіть щось звичайнісіньке. Головний секрет багатьох страв у маленьких і рідко помітних дрібницях, які доповнюють головні інгредієнти. Здавалося б, звичайні макарони, які може відварити навіть дитина, але варто додати незвичайного соусу - і ми маємо дуже смачну страву. А найголовніше, що соус цей не куплений в магазині, а зроблений своїми руками і з натуральних продуктів, з гарбуза. Ну а гарбуз - це справжній букет з різних вітамінів і корисних речовин. Тому щоб вразити своїх близьких, не обов'язково трудитися довго на кухні, досить зробити щось незвичайне.

Інгредієнти

  • Макарони (сухі) - 200 г.
  • Прованські трави - 5 г.
  • Гарбуз - 500 г.
  • Цибуля ріпчаста - 60 г.
  • Огірок солоний - 1 шт.
  • Майонез - 30 г.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Петрушка - за смаком
  • Базилік - за смаком
  • Вершкове масло - 80 г.

Етапи приготування

  • 01

    Спочатку потрібно приготувати соус. Для цього гарбуз промити. Зрізати шкірку. Нарізати на невеликі шматочки та покласти до кастрюлі з киплячою водою. Води не повинно бути багато. Варити гарбуз до пом'якшення. Злити воду та розтовкти гарбуз, щоб вийшло пюре.

  • 02

    Ріпчасту цибулю дрібно порізати. Солений огірок почистити від шкірки та також дрібно порізати. З'єднати цибулю, огірок та гарбузове пюре. Додати 1 столову ложку майонезу, дрібно порізану зелень. Поперчити. Добре розмішати. І тільки після цього посолити.

  • 03

    Після цього зварити макарони в підсоленій воді. Відкинути готові макарони на друшляк. Можна додати в макарони трохи вершкового масла та прованські трави (аромат буде чудовим). Перемішати.

Товар додано до кошику