Паста з тунцем та шпинатом
Кількість порцій - 4
Час приготування - 20 хв

Паста з тунцем та шпинатом

Паста з тунцем і шпинатом - відмінний і простий спосіб приготувати кулінарний шедевр за лічені хвилини. Смачна і незвичайна страва подарує вам силу, оскільки вона дуже поживна. Крім того, паста багата на корисні речовини. Пам'ятайте моряка Папая? Він був сильним завдяки шпинату, який і вам подарує багато вітамінів і заряд бадьорості. Вам не потрібно переживати через приготування тунця, адже для цієї страви підійде консервований морепродукт. Все що вам потрібно - це зварити макарони, і розмішати їх з тунцем, шпинатом і за смаком з салатом чи приправами. Таку страву можна приготувати навіть для романтичного побачення. Насолоджуйтесь!

Інгредієнти

  • Паста - 500 г.
  • Тунець консервований - 100 г.
  • Шпинат заморожений - 500 г.
  • Вершки 10% - 300 мл.
  • Олія оливкова - 20 мл.
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    У сковороді на невеликому вогні розморозити шпинат. Додати до нього консервований тунець (без рідини). Коли суміш закипить, додати вершки і добре перемішати. Проварити близько 5 хвилин.

  • 02

    Пасту зварити в підсоленій воді до готовності. Додати пасту в сковорідку з рибно-вершковою сумішшю і добре перемішати. Прогріти близько 3 хвилин і подавати.