Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Паве
Паве

Паве

Паве - це десертне блюдо бразильської кухні, цілком доступне за складом і не складне в приготуванні. Головна умова - дуже свіжі яйця, так як в процесі приготування вони не проходять термообробку. Вершки беруться жирні і густі. Шоколад бажано використовувати чорний. Яєчні білки необхідно збивати в тугу піну. Десерт Паве подають охолодженим, можна окремо на маленьких тарілочках або на великому блюді нарізаним порційними шматками. Прикрашають тертим шоколадом. Паве – це дуже смачний десерт для дітей і дорослих, на свято і на кожен день.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Молоко — 250 мл.
  2. 2. Вершки — 200 мл.
  3. 3. Згущене молоко — 1 банка
  4. 4. Яйця — 4 шт.
  5. 5. Печиво — 250 г.
  6. 6. Чорний шоколад — 100 г.
  7. 7. Вода — 150 мл.

Етапи готування

  1. Жовтки відокремити від білків. Жовтки злегка розтерти. До жовтків додати згущене молоко і молоко, перемішати, поставити на вогонь і варити до загустіння. Готовий крем охолодити.

  2. Влити 150 мл. води в невелику каструлю, додати шоколад і прогріти 5 хвилин до повного розчинення шоколаду.

  3. Печиво вмочити в шоколад. Викласти шар печива в форму, зверху половину крему. Шари повторити.

  4. Охолоджені білки збити міксером в густу піну. Збити вершки. Потім з'єднати вершки з білками і акуратно перемішати.

  5. Вершки і білки викласти у форму і розрівняти, поставити в холодильник для охолодження.