Паве
Кількість порцій - 4
Час приготування - 1 г

Паве

Паве - це десертне блюдо бразильської кухні, цілком доступне за складом і не складне в приготуванні. Головна умова - дуже свіжі яйця, так як в процесі приготування вони не проходять термообробку. Вершки беруться жирні і густі. Шоколад бажано використовувати чорний. Яєчні білки необхідно збивати в тугу піну. Десерт Паве подають охолодженим, можна окремо на маленьких тарілочках або на великому блюді нарізаним порційними шматками. Прикрашають тертим шоколадом. Паве – це дуже смачний десерт для дітей і дорослих, на свято і на кожен день.

Інгредієнти

  • Молоко - 250 мл.
  • Вершки - 200 мл.
  • Згущене молоко - 1 банка
  • Яйця - 4 шт.
  • Печиво - 250 г.
  • Чорний шоколад - 100 г.
  • Вода - 150 мл.

Етапи приготування

  • 01

    Жовтки відокремити від білків. Жовтки злегка розтерти. До жовтків додати згущене молоко і молоко, перемішати, поставити на вогонь і варити до загустіння. Готовий крем охолодити.

  • 02

    Влити 150 мл. води в невелику каструлю, додати шоколад і прогріти 5 хвилин до повного розчинення шоколаду.

  • 03

    Печиво вмочити в шоколад. Викласти шар печива в форму, зверху половину крему. Шари повторити.

  • 04

    Охолоджені білки збити міксером в густу піну. Збити вершки. Потім з'єднати вершки з білками і акуратно перемішати.

  • 05

    Вершки і білки викласти у форму і розрівняти, поставити в холодильник для охолодження.