Персикове варення
Кількість порцій - 20
Час приготування - 2 г

Персикове варення

Смачний соковитий персик, наповнений променями південного сонця та ароматом екологічно чистого повітря, так і проситься, щоб ви його приготували. Тому дане варення потрібно готувати з великою любов'ю та неповторним натхненням для отримання кращого результату. Користь та поживна цінність даного фрукту дає про себе знати уже протягом чотирьох тисяч років. Адже ще китайські садівники захоплювались цілющими властивостями соковитого плоду. Звичайно ж персики вирощені з відмінним доглядом можуть виліковувати від недуг та різних захворювань. Тому насолоджуйтесь смаком цих надзвичайних плодів і вони обов’язково відшкодують ваші сили витрачені на їх приготування.

Інгредієнти

  • Персики - 2,5 кг
  • Цукор - 2 кг
  • Кориця (паличка) - 1 шт.
  • Лимон - 1 шт.

Етапи приготування

  • 01

    Персики засипати цукром, додати паличку кориці і залишити на годину, після чого поставити на дуже маленький вогонь. Довести до кипіння і вимкнути.

  • 02

    Після охолодження ще раз довести до кипіння (на дуже маленькому вогні), обережно помішуючи дерев'яною лопаткою.

  • 03

    Ще раз дати охолонути і довести до кипіння на мінімальному вогні. Додати сік одного лимона і поварити 10-15 хв.

  • 04

    Розлити по банках і закрити.