Запах тільки-но випеченого печива, що наповнює ароматом увесь будинок, - ось справжнє почуття затишку, який дарує хороший настрій. Але перш ніж накрити на стіл скатертину і викласти столові прибори, треба спекти майбутні ласощі. Як? Та дуже просто! Результат порадує досконалістю смаку і неймовірною вишуканістю. Підключіть в процес приготування своїх дітей, вони неодмінно будуть у захваті від участі в створенні смачних "жолудів". Прикрасою можна вибрати листя якої-небудь зелені, для створення эфектного декору жолудів, що тільки-но обсипалися. Будьте впевнені, ви не лише з користю, але і з величезним задоволенням проведете час, а це важливо для сучасних жінок. Перед подачею не забудьте приготувати ароматний, гарячий чай!
Вершкове масло і цукор збити у мисці. Сюди ж влити молоко і вбити яйце. Борошно просіяти і змішати з інгредієнтами. Додати сіль і розпушувач в суміш з олії - сформувати тісто для печива. Охолодити в холодильнику близько 3 годин.
Охолоджене тісто розділити на дві рівні частини. Посипати борошном поверхню і розкачати кожну частину тіста. Узяти спеціальну форму у вигляді жолудя і сформувати печиво.
Викласти на деко майбутнє печиво і випікати у духовці протягом 10 хвилин при температурі 200°C. Шоколад розтопити і перемішати. Змастити ним кожен жолудь і посипати зверху порубаними горіхами. Залишити, поки не застигне шоколад.