Пельмені в бульйоні з овочами - варіант першого блюда, причому варіант швидкий і ситний, що дозволяє урізноманітнити асортимент перших страв у раціоні Вашої родини. Блюдо абсолютно нескладне в приготуванні і виручить Вас у випадку, коли часу на приготування мало. Овочеві інгредієнти: картопля, морква і цибуля в поєднанні з пельменями в ароматному бульйоні дозволять Вам нагодувати своїх близьких смачним, ситним обідом або вечерею.
Овочі помити, очистити від шкірки. Картоплю нарізати невеликими кубиками.
Моркву і цибулю порізати на дрібні шматочки, трохи підсмажити на сковороді.
У киплячу підсолену воду відправити варитися картоплю, через 5 хвилин додати обсмажені цибулю з морквою, і через 5 хвилин всипати пельмені.
Довести бульйон до кипіння, накрити кришкою і залишити варитися на 10 хвилин.
За пару хвилин до готовності всипати в бульйон спеції і прикрити кришкою.