Пенне з болгарським перцем і броколі
Кількість порцій - 6
Час приготування - 30 хв

Пенне з болгарським перцем і броколі

Пенне - це вид макаронних виробів у формі пір'я, зрізаного навскоси. Назва цього виду пасти, дуже популярного в Італії, походить від італійського слова "penna", що позначає "перо". Пенне варять згідно з рекомендаціями на упаковці. Час варіння у кожного виробника різне. Правильно зварена паста повинна бути в стані аль денте, тобто макарони не повинні розваритися, вони повинні вийти зверху м'якими, а всередині ніби трішечки сируватими. Замість італійських пенне можна знайти подібні макаронні вироби інших виробників. Не знайшли броколі? Підійде брюсельська або кольорова капуста.

Інгредієнти

  • Пенне - 300 г.
  • Броколі - 400 г.
  • Болгарський перець - 350 г.
  • Сир - 150 г.
  • Цибуля - 150 г.
  • Соняшникова олія - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Цибулю нарізати соломкою.

  • 02

    Очищений від насіння перець, також нарізати соломкою.

  • 03

    Цибулю злегка обсмажити на олії.

  • 04

    До цибулі додати перець і перемішати.

  • 05

    Потім додати броколі. Налити трохи води, посолити, поперчити, тушкувати під кришкою 10 хвилин.

  • 06

    Відварити макарони до готовності.

  • 07

    Сир натерти на дрібній тертці.

  • 08

    На блюдо викласти макарони.

  • 09

    На макарони викласти овочі. Посипати сиром.