Пенне з перцем та моцарелою
Кількість порцій - 4
Час приготування - 20 хв

Пенне з перцем та моцарелою

Часто побутує думка, що салат, до складу якого входять макарони - це зовсім не салат, а гарнір. Тут, напевно, кожен вирішує для себе особисто. Але від того, як називається така страва, не зміниться головний факт - це дуже смачно. Італійська паста з підталим сиром моцарелла і свіжим базиліком ... Встояти перед таким салатом-гарніром зможе далеко не кожен. Звісно, склад інгредієнтів можна коригувати за своїм смаком - додавати і поєднувати різні види сиру (наприклад моцарелу з пармезаном або Брі), помідори (особливо черрі), брокколі, шматочки бекону, м'яса або птиці. Так само заправку з оливкової олії можна замінити соусом песто або іншим улюбленим соусом (або додати до оливкової олії діжонську гірчицю).

Інгредієнти

  • Паста пенне - 200 г.
  • Сир моцарела - 200 г.
  • Листя салату - 100 г.
  • Перець болгарський - 100 г.
  • Базилік сушений - 10 г.
  • Олія оливкова - 20 мл.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Макарони відварити до готовності в підсоленій воді. Потім воду злити. Перець помити, видалити насіння, нарізати кубиками або соломкою.

  • 02

    Сир нарізати невеликими шматочками. Салат помити, просушити, нарвати руками. Базилік помити, просушити і подрібнити.

  • 03

    Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.