Перець, фарширований індичкою
Кількість порцій - 10
Час приготування - 1 г 10 хв

Перець, фарширований індичкою

Варіантів приготування фаршированого перцю існує багато. Насамперед, тому що багато варіантів начинки для фарширування. У запропонованому рецепті це фарш із індички, змішаний зі звареним до напівготовності рисом. М'ясо індички заслужено користується особливим попитом у господинь: воно смачне, нежирне, низькокалорійне, але поживне, корисне, містить цілий ряд корисних для здоров'я мікроелементів та вітамінів, містить мінімум холестерину, легко засвоюється шлунком. Фарш із індички відрізняється ніжністю, зовні він схожий на курячий, але трохи темніше за забарвленням. Тушковані в томатному соусі, ароматні, соковиті, приготовані Вами фаршировані перці сподобаються всім, хто їх спробує.

Інгредієнти

  • Фарш із індички - 500 г.
  • Рис - 100 г.
  • Болгарський перець - 10 шт.
  • Помідори - 1 кг.
  • Ріпчаста цибуля - 150 г.
  • Морква - 200 г.
  • Сіль - за смаком
  • Духмяний перець - 5 горошин
  • Чорний мелений перець - за смаком
  • Соняшникова олія - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Рис відварити до напівготовності, остудити, змішати з фаршем. Посолити, поперчити за смаком.

  • 02

    Зрізати у перця верхівку, очистити від насіння. Наповнити перець фаршем.

  • 03

    Злегка обсмажити на соняшниковій олії дрібно порізану цибулю.

  • 04

    Додати до цибулі натерту на середній терці моркву, а потім очищені від шкірки і пропущені через м'ясорубку помідори. Посолити.

  • 05

    Викласти в підливу нафарширований перець, додати горошини духмяного перцю.

  • 06

    Щільно накрити кришкою, тушкувати на маленькому вогні 45 хвилин.