Будь-яка господиня любить рецепти, де не потрібно витрачати дуже багато часу на приготування, де інгредієнти прості і доступні, але при всьому цьому страва виходить дуже смачна і по-справжньому домашня. Якщо ви теж хочете мати в запасі таку страву, а зокрема випічку, тоді зверніть увагу на рецепт персикового пирога. Як тільки ви його приготуєте, ви поринете в атмосферу справжнього домашнього тепла і затишку. Цей пиріг неначе говорить вам, що навіть з такою простою випічкою можна створити домашнэ тихе свято. Спробувавши перший шматочок, ви і ваші рідні зрозумієте, чим пиріг такий чудовий. А особливо, якщо десерт зроблений з любов'ю і теплом.
Попередньо вийняти консервований персик, щоб сироп повністю відокремився. Якщо потрібно - порізати персик на маленькі шматочки.
Далі потрібно приступити до приготування тіста.
В першу чергу необхідно масло, яке має бути кімнатної температури, розтерти з цукром (можна використовувати міксер). Для ароматного запаху в масло можна додати ванільний цукор.
Далі в тісто потрібно додати яйця і акуратно влити молоко, продовжуючи помішувати.
Потім потрібно окремо перемішати борошно і розпушувач. Цю суміш додати в тісто.
Тісто має вийти не дуже густим і за консистенцією нагадувати густу сметану.
Далі потрібно підготувати форму, для цього деко потрібно застелити пергаментом і змастити його (пергамент) вершковим маслом.
На форму вилити тісто і красивим візерунком викласти персики.
Випікати в попередньо розігрітій духовці 20 хвилин при температурі 180° С.