Персиковий пиріг
Кількість порцій - 10
Час приготування - 30 хв

Персиковий пиріг

Будь-яка господиня любить рецепти, де не потрібно витрачати дуже багато часу на приготування, де інгредієнти прості і доступні, але при всьому цьому страва виходить дуже смачна і по-справжньому домашня. Якщо ви теж хочете мати в запасі таку страву, а зокрема випічку, тоді зверніть увагу на рецепт персикового пирога. Як тільки ви його приготуєте, ви поринете в атмосферу справжнього домашнього тепла і затишку. Цей пиріг неначе говорить вам, що навіть з такою простою випічкою можна створити домашнэ тихе свято. Спробувавши перший шматочок, ви і ваші рідні зрозумієте, чим пиріг такий чудовий. А особливо, якщо десерт зроблений з любов'ю і теплом.

Інгредієнти

  • Вершкове масло ( можна використовувати вершковий маргарин) - 200 г.
  • Цукор - 300 г.
  • Яйця - 5 шт.
  • Молоко - 50 мл.
  • Розпушувач - 2 ч. л.
  • Борошно - 250 г.
  • Персик (свіжий або консервований) - 800 г.

Етапи приготування

  • 01

    Попередньо вийняти консервований персик, щоб сироп повністю відокремився. Якщо потрібно - порізати персик на маленькі шматочки.

  • 02

    Далі потрібно приступити до приготування тіста.

  • 03

    В першу чергу необхідно масло, яке має бути кімнатної температури, розтерти з цукром (можна використовувати міксер). Для ароматного запаху в масло можна додати ванільний цукор.

  • 04

    Далі в тісто потрібно додати яйця і акуратно влити молоко, продовжуючи помішувати.

  • 05

    Потім потрібно окремо перемішати борошно і розпушувач. Цю суміш додати в тісто.

  • 06

    Тісто має вийти не дуже густим і за консистенцією нагадувати густу сметану.

  • 07

    Далі потрібно підготувати форму, для цього деко потрібно застелити пергаментом і змастити його (пергамент) вершковим маслом.

  • 08

    На форму вилити тісто і красивим візерунком викласти персики.

  • 09

    Випікати в попередньо розігрітій духовці 20 хвилин при температурі 180° С.