Мариновані огірки
Кількість порцій - 20
Час приготування - 25 хв

Мариновані огірки

Класична і вже традиційна закуска чоловіків. Вона підходить до багатьох гарнірів, і точно не буде зайвою на вашому столі. Мариновані огірки любить багато людей. Тому рецепт того, як правильно їх замаринувати, завжди буде актуальним. Ми пропонуємо вам дуже простий і легкий рецепт маринованих огірків. Сам маринад виходить не надто кислий і не надто солоний. Тому огірки припадуть до смаку багатьом, так як не всі люблять дуже солоне і кисле. У підсумку, ми маємо смачні мариновані огірочки, які можна дістати в будь-який час і поласувати ними з гарніром. Простий рецепт простої закуски зробить ваш обід і вечерю приємними і цікавими.

Інгредієнти

  • Огірки - 40 шт.
  • Кріп - 4 шт.
  • Яблучний оцет - 1 ст.
  • Часник - 8 зуб.
  • Вода - 4 л.
  • Сіль - 180 г.
  • Перець чорний горошком - 40 г.

Етапи приготування

  • 01

    Огірки вимити. Відрізати кінчики.

  • 02

    У чисті банки на дно покласти часник, суцвіття кропу. Потім покласти огірки.

  • 03

    Маринад: у ємність вилити воду, оцет, сіль, перець. Перемішати до розчинення солі.

  • 04

    Залити огірки маринадом.

  • 05

    Поставити в тепле місце на пару днів, подалі від прямих сонячних променів. А потім в холодильник.