Пироги відомі різним народам вже досить давно. Це все завдяки тому, що вони досить швидкі в приготуванні. А для домашньої вечері тільки такі і підходять, щоб довго з ними не возитися. І якщо спочатку пироги були виключно солодкими стравами, то все більше популярними стають такі, в яких переважає несолодка начинка. Пиріг із капусти і моркви дуже легкий для шлунка і до того ж корисний. Так як страви, приготовлені в духовці, зберігають всі свої корисні елементи, то такий пиріг буде багатий найрізноманітнішими групами вітамінів. До того ж капуста і морква добре засвоюються організмом і не відкладаються на вашій фігурі.
Цибулю почистити, дрібно порізати.
Моркву потерти на дрібній тертці.
Капусту нашаткувати дрібною соломкою.
Цибулю обсмажити на олії 5 хвилин, до прозорості.
Додати моркву, перемішати і смажити близько 10 хвилин, до м'якості моркви. Трохи посолити, поперчити. Перекласти суміш на тарілку.
На цій же сковороді посмажити капусту близько 15 хвилин (до м'якості). Трохи посолити, поперчити.
Приготувати тісто. У глибоку ємність вбити яйця, влити кефір. Додати 1/3 ч. л. солі, гашену соду. Перемішати.
Додати борошно і вмішати її до однорідної суміші.
У змащену олією форму вилити половину тіста.
Поверх викласти моркву з цибулею.
Поверх викласти капусту.
Залити тістом, що залишилось. Поставити в розігріту до 180°C. Випікати близько 50 хвилин.