Коли вдома не виявилося свіжих овочів, а який-небудь легкий салатик все ж хочеться приготувати, Вас виручить морква. На перший погляд найпростіший, практично однокомпонентний салат дивовижно перетворився за рахунок грамотного додавання ароматної прянощі кмину, що збуджує апетит, кисленького оцту і гострого часничку. Смак новоствореного морквяного салату дійсно пікантний і яскравий, а цей насичений аромат – не передати словами. Слинки вже потекли? А найголовніше – така страва не тільки смачна, але і корисна, соковита, свіжа. Салат відмінно підійде в якості закуски до відварної картоплі, м'ясної або рибної страви. Зберігатися він може близько двох діб в холодильнику.
Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. На сухій сковороді обсмажити кмин. Потім додати олію і цибулю. Обсмажити її до золотистого кольору.
Моркву помити, очистити, натерти на крупній тертці. Окремо обсмажити на олії моркву. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.
Всі інгредієнти з'єднати. Додати оцет і перемішати салат.