Пиріг із баклажанів і м'яса
Кількість порцій - 4
Час приготування - 1 г 15 хв

Пиріг із баклажанів і м'яса

Пиріг із баклажанів і м'яса - це смачне, ситне і просте блюдо. Що ще потрібно, щоб порадувати всю сім'ю! М'ясо, завдяки овочам, виходить дуже м'яким і соковитим, а баклажани надають страві неповторний літній смак. Подавати до столу краще в гарячому вигляді, розрізавши як пиріг і посипавши зеленню. Вживати можна з гарніром або як самостійну закуску.

Інгредієнти

  • Баклажани - 3 шт.
  • Сіль - за смаком
  • Фарш м'ясний - 500 г.
  • Сир твердий - 100 г.
  • Гриби свіжі - 100 г.
  • Борошно пшеничне - за смаком
  • Вершки - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Баклажани промити під водою, нарізати уздовж тонкими смужками. Натерти сіллю, залишити на 30 хвилин.

  • 02

    Налити в каструлю воду, поставити на вогонь, довести до кипіння, додати баклажани, варити протягом 3-4 хвилин до м'якості.

  • 03

    Обсмажити на сковороді у вершковому маслі борошно, після додати до борошна вершки. Посолити за смаком.

  • 04

    У форму, змащену вершковим маслом, викласти на дно фарш, зверху баклажани, потім нарізані гриби, посипати зверху тертим сиром. Залити все вершковим соусом. Поставити в духовку на 30 хвилин.