Пиріг на швидку руку зі згущеним молоком
Кількість порцій - 4
Час приготування - 1 г

Пиріг на швидку руку зі згущеним молоком

Пиріг зі згущеним молоком - це дуже смачна випічка, рецепт якої може стати в нагоді будь-якій господині, яка бажає приготувати десерт на швидку руку. Він виходить дуже повітряним і ніжним і відмінно поєднується з кавою і чаєм. Якщо під рукою не виявилося згущеного молока, можна використати склянку цукру. Замість яблук можна використовувати груші, ягоди, абрикоси, варення або горіхи.

Інгредієнти

  • Яйце куряче - 3 шт.
  • Молоко згущене - 200 мл.
  • Борошно пшеничне - 200 г.
  • Маргарин - 250 г.
  • Сода - 2 г.
  • Оцет - 0,5 ч. л.
  • Яблука - 3 шт.
  • Масло вершкове - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Яйця збити в мисці, додати згущене молоко, перемішати. Маргарин розтопити на водяній бані, влити його в яєчну суміш.

  • 02

    Поступово додаючи борошно в загальну суміш, замішувати тісто. При цьому постійно змішувати. Погасити соду оцтом, додати в тісто.

  • 03

    Яблука промити під холодною водою, очистити від насіння, дрібно нарізати. Додати яблука в тісто, перемішати.

  • 04

    Застелити форму для випікання харчовим папером, змастити вершковим маслом папір, викласти зверху тісто. Поставити в розігріту духовку до готовності, при температурі 200°C.