Цей простий у приготуванні і ніжний на смак пиріг з фруктовими наповнювачами рекомендуємо взяти на замітку кожній господині. Особливо пригодиться наш пиріг холодними зимовими вечорами під час вечірнього чаювання. М'який , надзвичайно смачний з приголомшливим ароматом свіжих слив персиків та винограду, поверне назад нашу пам'ять в теплі літні дні і геть-чисто прожене зимову депресію. А запах кориці і мускатного горіха зігріє нас в зимову холоднечу. До того ж збагатить наш раціон вітамінами і мінеральними речовинами, що містяться у свіжих фруктах і сирі. Радимо спробувати - не пошкодуєте.
Персики та сливи помити і нарізати шматочками, виноград помити і обережно зняти ягоди з гілочки.
Для приготування вівсяної крихти, змішати в мисці 50 г. борошна, 50 г. вівсяних пластівців, 50 г. цукру, корицю і мускатний горіх. Додати нарізане на шматочки 25 г. вершкового масла кімнатної температури. Перетерти суміш руками, прибрати в холодильник до використання.
У чаші кухонного комбайна збити 150 г. розм'якшеного вершкового масла зі 100 г. цукру, протягом 10-12 хвилин до кремоподібного стану.
Продовжуючи збивати комбайном суміш додати яйця, ванільний екстракт і домашній сир. Додати суміш фруктів і ягід в тісто, перемішати.
Викласти тісто у форму, змащену вершковим маслом і присипану вівсяними пластівцями, розрівняти. Зверху викласти вівсяну крихту з холодильника.
Випікати в духовці розігрітій до 180°C протягом 1 години. Подавати пиріг охолодженим.